Cme Agency

Over Mij

Founder & OWNER

Cayleigh Meyn

Cayleigh Meyn

Hi! 

Leuk dat je hier bent! Ik ben het gezicht achter CMe Agency, Cayleigh Meyn. Ik kom uit Oostzaan, net boven Amsterdam. Na een lange weg studeren namelijk van het Vmbo, Havo, HBO naar het WO (UvA MsC. Communicatiewetenschappen) en een in de wieg gelegde ondernemersdrive heb ik uiteindelijk de weg gekozen om voor mijzelf te beginnen en zo is CMe Agency geboren.

Ik krijg energie wanneer ik kleine of startende ondernemers kan helpen met een betere zichtbaarheid bij hun doelgroep. Dit kan o.a. door een goede website, passende social media content, onderscheidende grafische uitingen & branding of een op maat gemaakt marketingcommunicatie advies plan.

Denk je dat wij de perfecte match kunnen vormen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ambitieus Doorzetter Sociaal Positief

Mijn Missie

Let's see the world how awesome you really are